Nyomdai szolgáltatások

Teljeskörű nyomdai szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. A munkafolyamatokat a legelejétől a legvégéig lebonyolítjuk, elintézzük. Önnek csak annyi dolga van, hogy a döntéseket meghozza, a kivitelezést mi megoldjuk.

Néhány felsorolás a teljesség igénye nélkül:

Ofszet nyomtatás

Sokoldalúságunkat rugalmassággal egészítjük ki. Nem csak legyártjuk ügyfeleink elképzelését, hanem javaslatokat is adunk költséghatékony, gyorsabb vagy szebb megoldásokra.

Stancolás-riccelés

A nyomdai termék formára vágása az úgynevezett stancolás. Így készülnek a dobozok, dossziék, vagy egyedi formájú prospektusok, amiben pl. kör kivágás, bemetszés vannak.

Digitális proof nyomtatás

A proof a majdani nyomdai, nyomtatási végterméket előzetesen bemutató nyomat. Az utólagos eltérések, tévedések és felelősségvállalás kérdésének tisztázására a nyomás megkezdése előtt átadott színhelyes digitális proof döntő jelentőségű. Csak ennek birtokában követelhetjük meg a nyomdától az elvárt minőséget.

Digitális plakátnyomtatás

1 db plakátra vagy zászlóra van szüksége? Semmi akadálya, digitális nyomtatással akár pár órán belül megoldjuk. Digitális plakátnyomtatónkon az alapanyagok széles választékát tudjuk nyomtatni. A nyomathordozók a legkülönbözőbb alapanyagokból készülhetnek, így papír, öntapadó vinyl, roll-up anyag, pvc ponyva, átvilágítós backlite, zászló, molinó ( méretre vágás, ringlizés, szegés, kasírozás, karabiner ) is vállaljuk, melyek kül,- és beltéri használatra alkalmasak.

Digitális íves nyomtatás

Kis példányszámú színes és fekete-fehér nyomdai munkák számára a legideálisabb megoldás a digitális nyomtatás.

Miért előnyös Önnek a digitális nyomás?

• Kis példányszám esetén gazdaságos ( 100 vagy kevesebb nyomat)

• Személyre szabott nyomás lehetősége

• Nincs beigazítás és nyomóforma költség

• Rövid átfutási idő

Kiállítás dekoráció

Tevékenységeink között megtalálható a kiállítási standok dekorálása, frízfeliratok tervezése, gyártása és elhelyezése. Színpadok, díszletfalak grafikázása valamint kasírozása. Igény szerint helyszíni dekorációs munkák elvégzése.

Weboldalunkon ún. cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása miatt. Link