Szolgáltatásaink

az ön igénye szerint

szolgáltatásaink

amikkel még jobban megkönnyítjük a dolgát

Minden mindennel összefügg...

Meggyőződésünk, hogy csak akkor tudjuk Önt hatékonyan és gazdaságosan kiszolgálni, ha termékeink mellé precízen kidolgozott szolgáltatásokat kínálunk. Termékeink és szolgáltatásaink összehangolt komplexitása a biztosíték arra, hogy a lehető legkisebb energiaráfordítással, a legoptimálisabb eredményt tudjuk garantálni.


Emblémázás

logózás, feliratozás, vagy hívjuk bárhogy...

A legtermészetesebb dolog, hogy megrendelt termékeit emblémázva gyártjuk. A logózás technológiáját Ön választhatja ki. Legyen az szitanyomás, szublimációs transzfer, computeres gépi műhímzés, tamponmyomás, gravírozás, direktnyomás, digitnyomás, vagy bármely egyéb technológia.


Méretvételezés

hogy a végeredményben ne legyen hiba!

Bár oldalunkon a standard termékekről pontos méret tájékoztatást talál, mégis előfordulhat az, hogy kollégái pontos ruhaméreteinek megállapítása esetleg gondot okoz. Nálunk ez sem probléma! Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, és pontos méretet vesznek kollégáiról. Ez történhet akár bemutatótermünkben is, akár az Ön által mghatározott helyszínen előzetes egyeztetés után.


Logisztika

minden akkor és oda, ahova ön kéri

Megrendelt termékeit sokféleképpen el tudjuk Önnek juttatni. Erre alkalmas lehet irodánk is személyes átvétel esetében, de kérésére mi is elszállítjuk Önnek megrendelését az ország egész területére.


Kellékek

kiegészítők

A formaruhákon kívül számos olyan kiegészítőre lehet szüksége, amire talán most nem is gondol. Ilyenek lehetnek például a munkája során használt plasztikkártyák, jelvények, vagy tépőzáras felvarrók, passtartók, igazolványtartók tokok, irattartók, táskák, egyéb tokok, írószerek, ajándéktárgyak, névtáblák, eresztékek, zseblámpák, eü. dobozok, kültéri táblák, és még számos egyéb kiegészítő kellék. Nálunk mindezeket komplexen megtalálja, nem kell erre külön időt és energiát fordítania!


Nyomdai szolgáltatások

arculattervezés

Biztosan gondolt már arra, hogy mennyire fontos dolog, hogy cégének arculata kellően átgondolt, gondosan megtervezett és professzionálisan kivitelezett legyen. Nos, mostantól ezen sem kell törnie a fejét. 

Szívesen állunk rendelkezésére, ha komplex arculattervezésre, logótervezésre, webdesign, weboldal tervre, egyéb kreatív tervezésre van szüksége. Sőt! Az ehhez kapcsolódó nyomdai kivitelezést is megoldjuk. Teljes körű nyomdai szolgáltatásokkal állunk tisztelt Partnereink szíves rendelkezésére: névjegykártyák, dossziék, displayek, prospektusok, matricák, molinók, naptárak, táblák, zászlók, termékcimkék, csomagolóanyagok, könyvek, stb.

Komplex nyomdai szolgáltatásaink közé tartozik az ofszet nyomtatás, stancolás-riccelés, digitális proof nyomtatás, digitális plakát nyomtatás, digitális íves nyomtatás, sorszámozás-perszonalizálás, perforálás, kiállítás dekorációk, rollupok gyártása, dobozgyártás, kötészeti megoldások, stb. Már kis darabszámtól is!

Sul nostro sito web utilizziamo i cosiddetti cookie per migliorare l'esperienza dell'utente.